Pikaista apua tien päälle

Hinauksen maksutavat

Hinauksen hinta on kohtuullinen, ja tarjoamme useita eri maksuvaihtoehtoja. 

Ajoneuvon vakuutus 

Tiesitkö, että useimmat kaskovakuutukset sisältävät  autopalveluvakuutuksen tai hinausvakuutuksen, joka korvaa ajoneuvon hinauksen lähimmälle korjaamolle tai tiepalvelun paikan päällä, kun matka keskeytyy kolarin, teknisen vian, rengasrikon tai väärän  tankkauksen takia? 

Liikennevahingossa liikennevakuutus korvaa kärsineen osapuolen korjaus- ja hinauskulut. Liikennevahingon sattuessa kannattaa aina tehdä vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöön. 

Hinaus- tai tiepalvelukorvaus vakuutusyhtiöstä ei vaikuta ajoneuvon bonuksiin, eikä siitä makseta omavastuuta. 

Lasku suoraan vakuutusyhtiöön 

Voit tilata hinauspalvelun tai tiepalvelun ajoneuvolle suoraan meiltä  numerosta 0400 140 999. Teemme yhteistyötä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa, joten voimme laskuttaa ajoneuvon hinauksen tai tiepalvelun suoraan vakuutusyhtiöstä vakuutusehtojen mukaisesti.

Laskulla tai osamaksulla 

Voimme lähettää laskun hinauspalvelusta tai tiepalvelusta, jonka voit maksaa tarvittaessa osamaksulla. Laskulla maksaminen edellyttää, että olet yli 18-vuotias, sinulla on vakituinen väestörekisterin mukainen osoite Suomessa ja luottotietosi ovat kunnossa.

Korotonta maksuaikaa 30 päivää 

Laskulla maksaminen tarjoaa sinulle mahdollisuuden hankintojesi  maksamiseen helposti ja joustavasti laskulla. Saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa, kun valitset maksutavaksesi laskun. Lasku postitetaan sinulle kotiin muutaman päivän kuluessa. 

Laskun maksaminen erissä 

Mikäli laskun summa ylittää 100 euroa, voit halutessasi maksaa laskun erissä. Erissä maksaminen on joustavaa, sillä voit itse päättää kuinka suuren summan lyhennät kuukaudessa. Minimilyhennys on 10% avoinna olevasta saldostasi. 

Erissä maksamisen ohjeet on tulostettu laskusi tilisiirtolomakkeelle. 

Meille käy myös käteinen raha.